HomeOver NanoEnzoNieuwsHergebruik tegels Nijenrodeweg

Hergebruik tegels Nijenrodeweg

Schoonmaken en Coaten

Nijenrodeweg stoeptegels van voetpad hergebruiken

In nauwe samenwerking met BAM Infra heeft NanoEnzo een opmerkelijke mijlpaal bereikt in de richting van een groener Nederland! Langs de Nijenrodeweg hebben we met trots het fietspad een vernieuwende transformatie gegeven. Onze innovatieve aanpak omvatte de renovatie van het fietspad, waarbij we de stoeptegels van het voetpad zorgvuldig hebben verwijderd en ze weer herbestraat. Maar dat was niet alles. Onze inspanningen gingen verder dan traditionele methoden.

Na het zorgvuldig herbestaten van de stoeptegels, hebben we alles grondig gereinigd met behulp van milieuvriendelijke stoom en hogedruktechnologieën. Dit niet alleen om de tegels er weer als nieuw uit te laten zien, maar ook om de basis te leggen voor de volgende fase van ons duurzaam project.

Onze innovatieve nano-coating heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we denken over bestrating. Door elke steen te behandelen met onze speciale coating, creëren we een oppervlak dat resistent is tegen de hechting van mos, aanslag en vuil. Dit niet alleen zorgt voor een prachtige uitstraling, maar ook voor langdurige functionaliteit.

De voordelen van deze vernieuwde benadering zijn legio:

  1. CO2-uitstootvermindering: Door bestaande materialen te hergebruiken en innovatieve methoden te omarmen, dragen we bij aan een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot.

  2. Circulaire aanpak: Ons project is gebouwd op principes van circulariteit, waarbij we materialen hergebruiken en verspilling minimaliseren.

  3. Klimaatadaptatie en duurzaamheid: We passen ons aan aan veranderende klimaatomstandigheden en dragen bij aan duurzame ontwikkeling.

  4. Hergebruik van grondstoffen: Door de bestaande stoeptegels te hergebruiken, verminderen we de behoefte aan nieuwe grondstoffen.

  5. Betere afwatering: Onze zorgvuldig geplande herbestrating draagt bij aan verbeterde afwatering en draagt bij aan een veerkrachtige infrastructuur.

  6. Verlaging van de ecologische voetafdruk: Door slimme hergebruikpraktijken te omarmen, verkleinen we de ecologische voetafdruk van ons project aanzienlijk.

  7. Minder bouwafval: Ons project genereert aanzienlijk minder bouwafval, wat een positieve bijdrage levert aan de levensvatbaarheid van ons milieu.

Samen met BAM Infra zijn we vastberaden om duurzaam bouwen te omarmen en een mooier Nederland te creëren voor zowel de huidige als toekomstige generaties. Onze vernieuwende aanpak, gecombineerd met onze technologische innovaties, vormt de hoeksteen van dit inspirerende project. Samen bouwen we aan een groenere, veerkrachtigere toekomst.

 

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo