HomeProjectenBoten & Scheepvaart

Boten & Scheepvaart

Boten & Scheepvaart

Fouling of aanwas kost veel ergernis, maar ook snelheid, energie, onderhoud, tijd op de kade of in het dok, en dus geld. Alle redenen om NanoEnzo B.V. uit te nodigen voor uitleg hoe dit te voorkomen.

NanoEnzo B.V. heeft namelijk een uitgebreid assortiment geavanceerde nanocoatings ontwikkeld (grotendeels op waterbasis), specifiek voor de aanpak van dit probleem. Vooral de commerciële vaart, vaart hier wel bij. Onderhoud in het dok kan namelijk worden gereduceerd, oplopend tot een derde van de huidige tijd die schepen noodgedwongen in het dok liggen.

Een door ons toegepaste coating binnen de scheepvaart is onder andere een twee componenten epoxy siloxanen hybride coating voor industriële toepassingen. Deze coating is bijzonder geschikt voor het beschermen van metaaloppervlakten. Na een korte droogtijd is de beschermende coating bestand tegen mechanische oppervlaktenbelasting, bestand tegen wisselende temperaturen, vuilafstotend en bestand tegen zouten en alle gangbare oplosmiddelen en chemicaliën.

Maar vanzelfsprekend hebben we ook (nano)coatings voor de preventieve bescherming van alle soorten kunststof, glas, (Teak)hout en meer. Of wat te denken van Anti-Slip coating voor het dek.

Hoe kunnen we u helpen ergernis, tijd, energie en geld te besparen?
Bel voor een afspraak.

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2022 NanoEnzo