HomeBranchesVoedingsindustrie

Voedingsindustrie

Bio-reiniging en preventief beschermen

Biotechnologie houdt zich bezig met de technieken om biologie (organismen) te gebruiken voor praktische doeleinden. Het is een heel breed terrein dat zich uitstrekt van kaasmaken tot hightech laboratoriumwerk voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld nieuwe grondstoffen, medicijnen en voeding.

Op basis van deze technologie heeft NanoEnzo voor de voedingsindustrie bio-reinigingsproducten ontwikkeld met enzymen. Enzymen die bestaan uit eiwitten, dus deze vormen geen gevaar voor de gezondheid en zijn 100% biologisch afbreekbaar. 

Doordat enzymen het vuil op natuurlijke wijze versnipperen, reinigen enzymen dieper dan reguliere schoonmaakmiddelen. Ze werken de vuildeeltjes niet alleen weg, maar ontbinden ook alle organische resten, vetten en zetmeel (uit bijvoorbeeld aardappelen, rijst of pasta). Daarnaast creëren de enzymen een antideposito-effect, oftewel; zonder te schrobben reinigen enzymen dermate grondig dat er zich geruime tijd geen nieuw vuil ophoopt. En dit leidt vanzelfsprekend tot minder onderhouds- en schoonmaakkosten.
 

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2023 NanoEnzo