HomeOver NanoEnzo

Over NanoEnzo

Wij richten ons, als projecteigenaar, op het preventief en duurzaam beschermen van uw (bouw)project, van openbare ruimtes, materieel cultureel erfgoed, industrieel materieel, industriële productiemachines, zonnepanelenparken en nog veel meer. 

Door onze exclusieve partnerships met ontwikkelaars en fabrikanten van de door ons toegepaste hoogwaardige, innovatieve en duurzame nanocoatings, impregneer-, en schoonmaakmiddelen (in veel gevallen op waterbasis) en additieven, hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw wensen ten aanzien van de bescherming van materialen.

NanoEnzo werkt op projectbasis voor bedrijven en overheid en doet dit in samenwerking met een bekend netwerk aan gekwalificeerde facilitiaire bedrijven uit de omgeving van ieder project (daar waar mogelijk). Op deze manier zijn wij flexibel en kan er makkelijker worden opgeschaald en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Tegelijk belasten we het milieu minder door minder kilometers.

Zonnepanelen
Zelfreinigende coating Reinigen met de kracht van het licht en met revolutionaire energie. Hiermee wordt bedoelt dat UV(ultraviolet) straling, is een elektromagnetische straling net buiten het deel van het spectrum dat met het menselijk oog waarneembaar is,
Vuilafstotend
Wil je een zelfreinigend effect bereiken? met onze coating zal water niet wordt afgestoten, maar wordt aangetrokken. Hierdoor ontstaat er op het oppervlak een dunne waterfilter met een zelfreinigend effect. Deze coating is geschikt voor het behandelen van zonnepanelen, medische apparatuur en glaswerk
Duurzaam
Nanocoating geeft materialen een langere levensduur en behoeven minder onderhoud.
Lees verder
Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2023 NanoEnzo