HomeOver NanoEnzo

Over NanoEnzo

Wij richten ons op het preventief en duurzaam beschermen van uw (bouw)project, van openbare ruimtes, materieel cultureel erfgoed, industrieel materieel, industriële productiemachines, zonnepanelenparken, energie-windmolens en nog veel meer. 

Door onze exclusieve partnerships met schoonmakers, ontwikkelaars, infrabedrijven en fabrikanten van de door ons toegepaste hoogwaardige, innovatieve en duurzame nanocoatings, impregneer-, en schoonmaakmiddelen (in veel gevallen op waterbasis) en additieven, hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw wensen ten aanzien van de bescherming van materialen.

NanoEnzo werkt op projectbasis voor bedrijven en overheid en doet dit in samenwerking met een bekend netwerk aan gekwalificeerde facilitiaire bedrijven uit de omgeving van ieder project (daar waar mogelijk). Op deze manier zijn wij flexibel en kan er makkelijker worden opgeschaald en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Tegelijk belasten we het milieu minder door minder kilometers.

CO2 footprint
CO2 footprint
Nanocoating draagt bij aan de verlaging van CO2-uitstoot door het beschermen van materialen en oppervlakken, het verminderen van energieverbruik en het verminderen van het gebruik van schoonmaakmiddelen.
Vuilafstotend
Vuilafstotend
Nanocoatings maken oppervlakken vuilafstotend, wat resulteert in minder schoonmaak en onderhoud en dus minder gebruik van schoonmaakmiddelen en water, verlengde levensduur van oppervlakken en vermindering van afval en CO2-uitstoot.
Duurzaam
Duurzaam
Nanocoatings kunnen bijdragen aan duurzaamheid omdat ze oppervlakken op een milieuvriendelijke en duurzame manier beschermen en verduurzamen. Door het verminderen van het gebruik van schadelijke chemicaliën, energiebesparing, verlenging van de levensduur van oppervlakken en het verminderen van het gebruik van schoonmaakmiddelen
Lees verder
Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo