HomeToepassingen/ voordelen

Toepassingen/ voordelen

Afhankelijk van het toegepaste materiaal en uw wensen heeft NanoEnzo de keuze uit meer dan 140 hoogwaardig innovatieve recepten (in de meeste gevallen op waterbasis) om de karakteristiek van het materiaal duurzaam te verbeteren, te versterken, anti-bacteriële eigenschappen mee te geven, krasvast, water-, vet-, algen- en vuilafstotend (waaronder anti-graffiti en anti-urine) te maken. 

Ook op het gebied van veiligheid heeft NanoEnzo de nodige innovatieve oplossingen te bieden. Coatings, impregneermiddelen en additieven om brand te voorkomen dan wel te vertragen of, door toepassing van Anti-Slip, te voorkomen dat winkelend publiek of mensen op de werkvloer uitglijden, de weg weten te vinden in het donker door de toepassing van 'glow in the dark-coating', We hebben het allemaal.

De voordelen zijn vanzelfsprekend, maar de grootste winst is dat de veiligheid wordt vergroot, het milieu minder wordt belast door de preventieve bescherming van toegepaste materialen, met als gevolg een langere levensduur, minder onderhoud, een duurzamere omgang met grondstoffen en minder schoonmaak en dus minder kosten.

Een optelsom die leidt tot een lagere CO2-footprint. Een lagere MKI voor gemeenten en overheid, minder over-all onderhoud aan uw vastgoed of juist een hogere opbrengst van uw zonnepanelenpark.

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2023 NanoEnzo