Renovatie coating

Als plastic en aluminium verkleuren door blootstelling aan de zon, is dit meestal het gevolg van UV-straling. Deze UV-straling kan de chemische structuur van het plastic en gepoedercoat aluminium veranderen en leiden tot verkalking, verkleuring, vervaging of vergeling. Hoewel het moeilijk is om de verkleuring volledig ongedaan te maken, zijn er enkele stappen die je kunt nemen om het uiterlijk van het verkleurde plastic te verbeteren:

  1. Reiniging: Begin met het reinigen van het verkleurde plastic om vuil, stof en andere oppervlakteverontreinigingen te verwijderen. Gebruik een mild reinigingsmiddel en een zachte doek of spons. Spoel het plastic grondig af met water en droog het goed af.

  2. Herstellen en beschermen met onze renovatie coating deze speciaal ontwikkelde coating herstelt de oppervlaktes en beschermd tegen verdere UV-schade. Dit coating helpt om de oorspronkelijke kleur en glans van het plastic of aluminium weer te herstellen. Breng de kunststofvernieuwer aan met een spons of doek en wrijf het gelijkmatig over het oppervlak.

  3. Preventieve maatregelen: Om verdere verkleuring te voorkomen, is het raadzaam om het plastic te beschermen tegen direct zonlicht en UV-straling. Dit kan worden gedaan door onze speciale plastic coatings zoals plastic coating. Deze coating helpt om het plastic te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Het is belangrijk op te merken dat de effectiviteit van deze stappen kan variëren, afhankelijk van de ernst van de verkleuring en het type plastic dat wordt behandeld. Het is altijd een goed idee om met ons te overleggen en eventuele reinigings- of herstelproducten eerst op een klein, onopvallend gebied te testen voordat je ze op het hele oppervlak gebruikt.

Kijk ons filmpje

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo