HomeInterclean Amsterdam 2024

Interclean Amsterdam 2024

Met trots kondigen wij aan dat NanoEnzo als exposant zal deelnemen aan de prestigieuze Interclean RAI Amsterdam 2024! ’s Werelds grootste en internationaal georiënteerde beurs voor de schoonmaak- facility- en hygiënebranche. 

Bezoek ons vanaf 14 tot en met 17 mei op onze stand, waar we samen met Facilityapps.comde nieuwste innovaties op het gebied van de meest geavanceerde software en nanotechnologie voor de facilitaire branche, de schoonmaak- en hygiënebranche demonstreren. 

NanoEnzo en FacilityApps.com - Empower Employees zijn met geavanceerde nanocoatings en high-end digitale oplossingen bezig een revolutie teweeg te brengen in de facility-, hygiëne en schoonmaakindustrie om nóg efficiënter uw taken te (laten) verrichten, dus met minder mensen, minder middelen en minder materialen maar meer marge!  

Nieuwsgierig? 

Bezoek onze stand tijdens de beurs! We heten u van harte welkom, tonen u graag onze geavanceerde oplossingen en leggen u ook graag uit waar de synergie met ons, en uw winst zit. Maar vanzelfsprekend zijn we ook in voor alleen een bakje koffie en een leuk gesprek! 

Interclean RAI Amsterdam, 14 tot en met 17 mei 2024. 

Tot ziens op de beurs! 

Team NanoEnzo/ Team FacilityApps 

 

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo