HomeProjectenAnti-bacterieel projecten

Anti-bacterieel projecten

Vanwege de privacy wetgeving is het lastig om de plaatsen aan te geven waar wij onze anti-bacteriele coating al hebben toegepast, maar hieronder een opsomming van de werkgebieden die wij behandelen

  1. In de medische sector: Anti-bacteriële coatings worden vaak gebruikt in ziekenhuizen en andere medische faciliteiten om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen en infecties te verminderen. Ze worden bijvoorbeeld toegepast op medische apparaten, instrumenten, deurknoppen, bedden, en andere oppervlakken.

  2. In openbare ruimtes: Openbare ruimtes, zoals scholen, sportscholen, bioscopen, bibliotheken en restaurants, maken vaak gebruik van anti-bacteriële coatings op oppervlakken die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen, tafels en stoelen.

  3. In de voedingsindustrie: Anti-bacteriële coatings worden gebruikt op oppervlakken en apparatuur in de voedingsindustrie om de groei van bacteriën en andere micro-organismen te voorkomen. Dit kan helpen om de verspreiding van ziekten te voorkomen en de voedselveiligheid te verbeteren.

  4. In de bouwsector: Anti-bacteriële coatings kunnen ook worden gebruikt in de bouwsector, bijvoorbeeld in ziekenhuizen, tandartspraktijken en zorginstellingen, om de verspreiding van ziektekiemen te verminderen.

Kortom, anti-bacteriële coatings worden gebruikt op verschillende plaatsen en oppervlakken waar hygiëne en de preventie van infecties en ziekten van groot belang zijn.

Lees meer over onze anti-bacterie caoting

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo