HomeProjectenBeurs2023

Beurs2023

Jarenlange verduurzaming uit een flesje..? 

Bezoek NanoEnzo op de Vakbeurs Openbare Ruimte en raak verwonderd en overtuigd!
Welkom bij NanoEnzo, uw partner voor duurzame preventieve protectie van openbare en semi-openbare ruimtes. 

U leest het goed.., NanoEnzo is sterk in het beschermen van (bouw)materialen door de toepassing van milieuvriendelijke, veilige en stevig gecertificeerde nanocoatings, inderdaad; coatings uit een flesje, voor jarenlange verduurzaming van zowel binnen- als buitenruimtes.

We zijn verheugd om u te mogen verwelkomen op de Beurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht op 27 en 28 september. U vindt ons daar op standnummer 4.5.56.

 Klik hier
Ontdek hier hoe u en uw opdrachtgevers met de diensten en producten van NanoEnzo kunnen bijdragen aan de transformatie van openbare ruimtes naar een duurzamere, minder onderhoud-behoevende en overdraagbare toekomst, met de nadruk op het jarenlang verduurzamen door preventieve bescherming, CO2-reductie en het ontzien van schaarse grondstoffen.

Onze Focus: Duurzaamheid, Circulariteit, veiligheid en CO2-Reductie
Bij NanoEnzo geloven we dat een overdraagbare toekomst van onze openbare ruimtes draait om duurzaamheid, circulariteit, veiligheid en het verminderen van de CO2-voetafdruk. Tijdens uw bezoek aan onze stand zult u:
1.    Innovatieve Nanocoatings Ontdekken: Leer hoe onze geavanceerde nanocoatings niet alleen de levensduur van oppervlakken langdurig verlengen en onderhoud minimaliseren, maar ook aanzienlijk bijdragen aan het verminderen van de CO2-voetafdruk van openbare ruimtes.
2.    Pre-Circulaire Oplossingen Verkennen: Verken onze benadering voor het verminderen of voorkomen van (bouw)afval en de besparing op schaarse grondstoffen, wat resulteert in een vermindering van de ecologische voetafdruk.
3.    Een Schoner, Gezonder en Veiliger Milieu Ervaren: Ontdek hoe onze antibacteriële nanocoatings bijdragen aan een hygiënische leef-, zorg- en openbare omgeving. Een innovatieve coating die verspreiding van virussen en bacteriën voorkomt en leidt tot een gezonder, veiliger en comfortabeler gebruik van omgevingen. Zowel binnen als buiten.
4.    Case Studies en Duurzaamheidsprestaties: Bekijk of beluister inspirerende voorbeelden van projecten waarin de toegepaste technologieën van NanoEnzo niet alleen de impact op het milieu verminderen, maar ook aanzienlijk bijdragen aan de CO2-reductie en mede daardoor van invloed zijn op de MKI.
Vandaag coaten betekent morgen al resultaat!

Onze deskundige teamleden staan klaar om met u in gesprek te gaan, uw vragen te beantwoorden en u te verwonderen (by seeing is believing). Ook leggen we graag uit wat vandaag coaten voor morgen betekent.

Kom vrijblijvend van gedachten wisselen over hoe u, samen met NanoEnzo, uw openbare ruimte-projecten (of die van uw opdrachtgevers) eenvoudig maar innovatief kunt verduurzamen en zo minder een beroep doet op schaarse grondstoffen, de CO2-footprint kunt reduceren en van invloed kunt zijn op de MKI.

Graag tot ziens op de beurs!
Team NanoEnzo b.v.
www.nanoenzo.nl
info@nanoenzo.nl
085 - 007 99 00
 

Aanmelden kan eenvoudig

 

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo