HomeProjectenInterclean 2024

Interclean 2024

NanoEnzo introduceert revolutionaire nanocoatings op Interclean Amsterdam 2024

Wij hebben met trots deelgenomen als exposant aan de prestigieuze Interclean RAI Amsterdam 2024, ’s werelds grootste en internationaal georiënteerde beurs voor de schoonmaak-, facility- en hygiënebranche.

Veel bezoekers van over de hele wereld maakten kennis met onze nanoproducten. Samen met FacilityApps.com demonstreerden we de nieuwste innovaties op het gebied van geavanceerde software en nanotechnologie voor de facilitaire en hygiënebranche.

De Nieuwe NanoFlex Lijn: Hoogwaardige Nano Coatings

Op Interclean Amsterdam 2024 presenteerden wij met trots onze nieuwe NanoFlex-lijn, die de volgende revolutionaire nanocoatings omvat:

  • Anti-Graffiti Cleaner en Protectors: Deze speciale biobased coatings maken oppervlakken bestand tegen graffiti, waardoor schoonmaakwerkzaamheden aanzienlijk worden verminderd en oppervlakken langer schoon en beschermd blijven. Ze beschermen materialen van treinstellen tot betonnen muren, en maken het reinigen van graffiti eenvoudiger.

  • Anti-bacteriële Coating: Onze geavanceerde anti-bacteriële coating helpt de verspreiding van schadelijke bacteriën te voorkomen en creëert een schonere en hygiënischere omgeving. Deze coating vernietigt de buitenlaag van bacteriën en virussen, waardoor ze sterven, zonder gebruik van giftige stoffen. De coating is ethanolgebaseerd, doodt virussen en bacteriën op contact, beschermt tot een jaar en voorkomt de vorming van superbacteriën.

  • Zonnepaneel Coating: Deze innovatieve coating optimaliseert de efficiëntie van zonnepanelen door ze schoon te houden van vuil en stof, wat resulteert in een verbeterde energieopbrengst. De zelfreinigende nanocoatings met hydrofobe eigenschappen stoten water en deeltjes af, waardoor de panelen schoon blijven en hun maximale efficiëntie behouden.

Daarnaast omvat de NanoFlex-lijn ook coatings voor beton en steen, textiel, hout, impregneer en papier. Al deze coatings zijn watergedragen en REACH-compliant.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op via mail of ons contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Team NanoEnzo

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo