Metaal

Metalen zijn gevoelig voor vervuiling, vermoeidheid, corrosie en slijtage. NanoEnzo heeft verschillende toepassingen ontwikkeld met een grote functionele reikwijdte voor metaalbehandelingen.

Onze Oplossingen Geven Metaal De Eigenschappen
Waterafstotend
Bescherming tegen slijtage
Vet en vuil afstotend
Bescherming tegen corrosie
Zuur- en basebestendig
Olieafstotend
Geleidingsvermogen (isolatie)
Antimicrobiële eigenschappen

Over Metaal Coating
Allerlei metaalsoorten worden om functionele en esthetische redenen gebruikt voor zeer uiteenlopende toepassingen; in sommige situaties duidelijk zichtbaar, in andere weggewerkt en aan het oog onttrokken.
Normaliter geleiden metalen goed warmte, komen ze voor in verschillende hardheden (bv. zacht lood of hard chroom) en hebben ze een zekere gevoeligheid voor zuurstof, wat wil zeggen dat ze gemakkelijk met zuurstof reageren (oxidatie) en lagen oxides opbouwen, bijvoorbeeld roest.

Metalen oppervlakken hebben een laag nodig ter bescherming tegen oxidatie en slijtage. Onze nano coating,  speciaal ontworpen voor metalen oppervlakken, geeft deze verbeterde eigenschappen.

Al onze nano coatings zijn gemakkelijk aan te brengen en kunnen aangepast worden aan specifieke eisen. Voorbeeld van een regenwaterafvoerpijp van zink. Er is een duidelijk verschil tussen het behandelde en  onbehandeld zink na 3 jaar continu in de zon.

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo