Steen & Beton

"straatstenen" straatstenen of kasseien die worden gebruikt om wegen en trottoirs te creëren. Deze stenen zijn meestal gemaakt van materialen zoals beton, natuursteen, graniet, basalt of kasseien en zijn ontworpen om duurzaam te zijn, bestand tegen de slijtage van dagelijks gebruik en slecht weer. De grootte, vorm en textuur van de stenen kunnen variëren en ze kunnen in patronen worden gelegd om esthetisch aantrekkelijke ontwerpen te creëren. Kortom, straatstenen zijn een belangrijk onderdeel van de moderne infrastructuur en bieden een stabiel en aantrekkelijk oppervlak voor zowel voetgangers als voertuigen..

Steen, pleister en beton zijn minerale oppervlakken die een groot deel uitmaken van gebouwen en hun omgeving.  De coatings van NanoEnzo 

BV, op maat gemaakt voor minerale oppervlakken, doen niets af aan de natuurlijke eigenschappen zoals waterabsorptie, ademend vermogen en warmte-isolatie.

Nuttige Eigenschappen Zijn
Bescherming tegen agressieve verontreinigingen en chemicaliën op zowel vloeren als gevels
Anti slip bescherming voor gladde vloeroppervlakken en stoepen
Bescherming tegen graffiti


Stofbindende eigenschappen op betonoppervlakken binnenshuis
Waterafstotend
Vuilafstotend (algen en schimmel)
Gemakkelijk te reinigen
Coating stenen muur
Coating waterafstotend

We willen graag onze Anti-Slip coating STAS onderlijnen voor steen, baksteen en beton, 
evenals onze Chemische-Resistentie coating CHRT, voor betonnen vloeren. 
Daarnaast hebben we een Stofbinder BSB als stofbindmiddel op betonoppervlakken binnenshuis.

De bescherming van de gebouwen kan gemakkelijk en zonder moeite gerealiseerd worden en zo bijdragen aan het waardebehoud van gebouwen. Openbare gebouwen en voorgevels krijgen langdurig extra bescherming. 
Waardevolle gedenktekens en oude gebouwen krijgen een allesomvattende bescherming en kunnen gereinigd worden met milde schoonmaakmiddelen.

 

 

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo