Reinigen

Reinigen is een 'must' voor het behoud van uw project, van openbare ruimtes of industriële foodprocessors -trechters en pipelines. Maar is ook een stevige kostenpost.

Uit ervaring (en rapportages van onderzoeken) weten wij met onze nanocoatings de frequentie van de benodigde schoonmaakbeurten significant terug te dringen. Het gevolg laat zich raden, maar sommen we graag nog even op; minder schoonmaakbeurten, minder schoonmaakmiddelen, minder aanzet, weerbaarder tegen corrosie, minder of geen aanslag van algen en schimmels en anti-bacteriëel. Al met al minder kosten, minder belasting voor het milieu en verduurzaming van het toegepaste materiaal.

Reinigen is ook noodzakelijk alvorens nanocoating aan te brengen om te voorkomen dat de nanocoating zich hecht aan het vuil in plaats van aan het te beschermen materiaal. NanoEnzo B.V. neemt ook dit graag uit handen.

Bij reiniging van uw project passen wij onze afgestemde Bio-Cleaners toe die zacht zijn voor het milieu maar hard tegen vuil. Daarbij vangen wij tijdens het reinigen zoveel als mogelijk het vuil op om net dat ene stapje verder te gaan, voor u en het milieu.

Softwash is een innovatieve reinigingstechniek met lage druk en biologisch afbreekbare chemicaliën. NanoEnzo biedt deze duurzame en effectieve dienst voor een diepgaande reiniging van diverse oppervlakken zoals daken, gevels en bestrating. Bespaar water, verhoog de waarde van uw pand en verminder onderhoudskosten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en gratis demonstratie op locatie.

Webshop

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo