Anti-bacterieel

Anti-bacterieel - BIO-REINIGING EN ENZYMEN

Biotechnologie houdt zich bezig met de technieken om biologie (organismen) te gebruiken voor praktische doeleinden. Het is een heel breed terrein dat zich uitstrekt van kaasmaken tot hightech laboratoriumwerk voor de ontwikkeling van nieuwe stoffen, voeding en medicijnen. Daarvoor worden organismen zoals planten, dieren, schimmels en bacteriën gebruikt.

NanoEnzo levert in de Benelux een aantal unieke reinigingsproducten op basis van enzymen. Alle producten zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Enzymen zijn eiwitten, die een bepaalde reactie in of buiten een cel katalyseert, dat wil zeggen mogelijk maakt of versnelt, zonder daarbij zelf verbruikt te worden of van samenstelling te veranderen.

Enzymen bevinden zich o.a. in je lichaam en worden in cellen van organismen (dieren, planten, insecten, schimmels) aangemaakt enzymen kunnen ook worden toegepast in de schoonmaak, met name tegen organisch vuil enzymen worden gebruikt in wasmiddelen 1% van een wasmiddel bestaat uit enzymen ze worden gebruikt om vlekken op te lossen het wasgoed is schoon in een kortere wastijd, want enzymen werken heel snel. Eén enzym kan zorgen voor 1 tot 10 000 omzettingen per seconde het waswater moet minder warm zijn, waardoor minder energie nodig is er is ook minder zeep en water nodig.

 

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2024 NanoEnzo