HomeBranchesBouw-vastgoedontwikkelingsbedrijven

Vastgoedontwikkeling en bouw/infrabedrijven

Ook voor u ligt er een flinke uitdaging om woningen, gebouwen en infrastructuur duurzamer en meer circulair te bouwen. Slimme technologie is daarbij onmisbaar. Bijvoorbeeld door bepaalde onderdelen van een woning of gebouw off-site en modulair te produceren, 3D te printen of door nieuwe bouwmaterialen uit gerecyclede grondstoffen te ontwikkelen en toe te passen.

Een andere manier is het preventief en duurzaam beschermen van materialen door de toepassing van onze nanocoatings. Algemene achteruitgang en slijtage van gebouwen worden deels veroorzaakt door invloeden van buitenaf. Uw object, uw trots, wordt voorzien van ongewilde graffiti, wordt aangezien als openbaar toilet of is onderhevig aan constant veranderende weersomstandigheden. Vuil, schimmels en beschilderingen bepalen op termijn het visuele karakter van het object waardoor onderhoud en intensieve schoonmaak een stevige kostenpost gaan vormen en vervanging van aangetaste materialen onontkoombaar wordt.

Is het niet uw project of object maar ontwikkelt of bouwt u het in opdracht? Ook dan is het sowieso uw trots en wilt u daar decennia-lang naar kunnen verwijzen. Daarbij is het ook voor u een verdienmodel, want uw opdrachtgever ziet graag dat het object lang mooi blijft en het weinig onderhoud en schoonmaak vergt!

Bespreek met ons wat we samen voor uw opdrachtgever kunnen betekenen ten aanzien van de bescherming en verduurzaming van het door u ontwikkelde en/ of gebouwde object.

Meer weten over onze diensten en materialen?
Neem direct contact op
© 2023 NanoEnzo